مزاج Secrets
مزاج Secrets
Blog Article
فواید و کاربرد طب سوزنی: طب سوزنی چه بیماریهایی را درمان میکند؟
سوداویها به دلیل مزاج خشکی که دارند، باید مایعات زیادی مصرف کنند؛ در غیر این صورت، ممکن است با مشکلاتی مانند یبوست یا حتی هضم کندتر غذا مواجه شوند.
بنابراین مزاج برآیند ۴ خلط صفرا، سودا، دم و بلغم است که باعث شکل گیری بدن شده و رفتارهای خاص یا همان مزاج را هم پدیدار می کند.
برای تشخیص مزاج صفراوی با توجه به ظاهر، نکات زیر را مدنظر قرار دهید:
این افراد باید از مصرف غذاهای سرخشدنی، محرکهای غذایی مانند کافئین و گیاهان محرک خودداری کنند. در ادامه به مواد غذایی نامناسب برای صفراویها اشاره میکنیم:
غذاها و عوامل محیطی تاثیر زیادی بر مزاج و سلامت اعضای بدن دارند.
اگر زبان، خیس و آبکی باشد و رگههایی روی آن دیده شود، یعنی فرد دچار سرد مزاجی است.
مواد غذایی دیگر: ماکارونی، لازانیا، ترشی، سرکه، سیر و آویشن
این افراد پوستی گندمگون و سبزه دارند. جنس موهایشان ضخیم و خشک و اغلب به رنگ تیره است و رنگ زبان آن ها متمایل به زرد است. افراد صفراوی فعال و پرانرژی و پر جنب و جوش هستند.
در طب سنتی دو نوع مزاج داریم که مفهوم کلی متفاوتی از هم دارند: مزاج ذاتی و مزاج ناشی از بیماری. مزاج ذاتی همان چیزی است که از بدو تولد همراه ماست؛ اما برخی از بیماریها میتوانند مزاج ما را تغییر دهند. به مزاج جدید مزاج ناشی از بیماری میگویند.
این مقاله دارای چندین مشکل است. خواهشمندیم به بهبود آن کمک کنید یا در مورد این مشکلات در صفحهٔ بحث گفتگو کنید.
مصرف این مواد غذایی به افراد با مزاج صفراوی توصیه میشود:
سبزیجات: کرفس، هویج، تربچه، تره فرنگی و سبزیها (نعنا، جعفری، شوید، ترخون و ریحان)
مزاج شناسی مزاج در طب سنتی راههای تشخیص آسانی دارد. یکی از این روشها برآورد میل به انواع غذاها است. پس نوع مزاج را میتوان با توجه به تمایلات نسبت به غذاها تشخیص داد.